DESPRE Campion

Campion este lider global în brokeraj de asigurări și management al riscului. Sprijinim clienții să evalueze, să gestioneze riscul și îi ajutăm să acceseze noi oportunități de creștere.


Contractele de asigurare sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL care isi desfasoara activitatea prin intermediul asistentilor in brokeraj , autorizati ASF si aflati in relatie contractuala cu societatea noastra.

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Ploiesti, str 1 Mai, nr.2, ap.2, judet Prahova,
telefon 0731 13 13 13, e-mail suportclienti@campionbroker.ro si are calitatea de intermediar principal in asigurari, fiind inscrisa in Registrul Brokerilor de Asigurare nr. RBK -324/24.11.2005 si detine autorizatie functionare nr. 3963/23.11.2005. Campion este mandatata de catre societatile de asigurare sa emita contracte de asigurare si sa incasaseze primele de asigurare.

Societatea noastra reprezinta interesele clientilor sai in relatia cu asiguratorii si ofera consultanta in legatura cu produsele de asigurare, bazata pe o analiza impartiala a unui numar suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piata astfel incat recomandarea personalizata sa fie efectuata pe baza unor criterii profesionale si contractul de asigurare sa raspunda cel mai bine cerintelor si necesitatilor clientilor nostri.

In cazul in care aveti nemultumiri sau sesizari ce tin de contractul de asigurare precum si eventuale reclamatii va puteti adresa Companiei la sediul social, prin telefon la numarul 0731 131313 sau e-mail suportclienti@campionbroker.ro si veti fi contactat, respectiv veti primi un raspuns din partea noastra in maxim 3 zile lucratoare de la data inregistrarii sesizarii dvs.

In cazul in care raspunsul primit nu este multumitor pentru dvs, in calitate de consumator puteti apela la procedura de solutionare alternativa a litigiilor, respectiv va puteti adresa SAL-FIN, detalii suplimentare despre aceste proceduri regasind pe site-ul www.salfin.ro sectiunea solutionare litigii sau va puteti adresa cu o petitie Autoritatii de Supraveghere Financiara, detalii despre procedurile de solutionare regasiti pe site-ul ASF www.asfromania.ro .Toate aceste proceduri nu vor restrange dreptul dvs de a va adresa instantelor de judecata competente.

Cine suntem

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o societate cu raspundere limitata avand calitatea de intermediar principal in asigurari, fiind inscrisa in Registrul Brokerilor de Asigurare nr. RBK -324/24.11.2005 si detine autorizatie functionare nr. 3963/23.11.2005.

ASF

Puteti verifica aceste informatii accesand pagina de internet A.S.F la adresa www.asfromania.ro sectiunea Supraveghere- Registre Electronice - Asiguratori si Intermediari, respectiv Registrul intermediarilor in asigurari.

Contul tau personal

Creeaza contul tau Campion Personal si ai control complet asupra ofertelor!