Termeni si Conditii

Termeni si conditii generaleAcesti Termeni, impreuna cu Politica de Confidentialitate, stabilesc termenii si conditiile de utilizare (denumite in continuare Termeni) pentru accesarea si utilizarea tuturor serviciilor (denumite Servicii) disponibile prin website-ul  nostru www.clientcampion.ro .

Prin Client Campion se intelege compania Campion Broker de Asigurare si Reasigurare Srl, angajatii si colaboratorii companiei.

Serviciile Client Campion sunt concepute doar pentru cetatenii din Romania si pot include, fara a se limita la acestea,  
-obtinerea de oferte RCA si posibilitatea de a emite contractul RCA in functie de oferta aleasa de dvs;
- efectuarea platii cu cardul a  primelor de asigurare ;
- vizualizarea contractelor de asigurare emise prin intermediul Campion, inclusiv scadenta pentru contractele incheiate in rate;
- vizualizarea platilor efectuate de dvs pentru toate contractele de asigurare emise prin intermediul Campion Broker;
- solicitarea de oferte personalizate pentru asigurari complexe (de exemplu:casco, locuinta, asigurari de bunuri, sanatate, garantii,  precum si alte tipuri de asigurare)
- vizualizarea contractelor de asigurare  a caror valabilitate urmeaza sa expire sau au expirat deja;

Utilizand Serviciile Client Campion sunteti de acord cu acesti Termeni, care se pot modifica in timp, in functie de serviciile oferite si legislatia aplicabila.

Daca folositi Serviciile in cadrul afacerilor dumneavoastra, sunteti, de asemenea, de acord cu conditiile de utilizare si in numele firmei si trebuie sa cititi si paragraful privind "Utilizarea la Locul de munca". Daca nu sunteti de acord cu Termeni (sau nu sunteti autorizati pentru aceasta), va rugam sa nu folositi Serviciile.

Client Campion poate schimba, modifica sau retrage orice parte de Servicii in orice moment (fara o prealabila notificare catre dumneavoastra) si poate de asemenea schimba continutul conditiilor de utilizare. Client Campion va publica detalii despre orice schimbari referitoare la conditiile de utilizare.

Prin folosirea Client Campion dupa afisarea schimbarilor, certificati ca sunteti de acord ca acestea sa vi se aplice. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile survenite trebuie sa incetati a folosi Serviciile si puteti sa va anulati subscriptia la orice Servicii Platite, in conformitate cu drepturile dumneavoastra.

Client Campion poate organiza concursuri, extrageri, promotii si chestionari. Acestea vor face obiectul unor conditii de utilizare aditionale ce vor fi disponibile in orice moment pe parcursul desfasurarii lor.

Pentru a utiliza Serviciile noastre este necesar sa ne furnizati date personale , conform Politicii de Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru a utiliza Servicii trebuie (i) sa ai cel putin 18 ani; si (ii) sa nu fi avut contul suspendat anterior; si (iii) sa te inregistrezi pentru utilizarea Serviciilor, conform reglementarilor aplicabile.

a) Inregistrarea pe Client Campion

Pentru a beneficia de anumite Servicii trebuie sa deschideti un cont de utilizator, ocazie cu care trebuie sa ne furnizati o serie de informatii despre dvs, incluzand, dar fara a ne limita, adresa de email si alte informatii de contact si sa va alegeti o parola (Informatii de Inregistrare). Pentru inregistrare, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte si complete despre dvs. De asemenea sunteti de acord sa nu transmiteti informatii false sau sa va ascundeti identitatea reala .

b) Sunteti responsabil pentru contul dvs

Dvs sunteti pe deplin responsabil de mentinerea confidentialitatii si securitatii parolei de acces la contul dvs de utilizator si de Informatiile de Inregistrare.

Pentru protectia dvs si a altor utilizatori, nu trebuie sa divulgati Informatii de Inregistrare la nicio alta persoana. Daca transmiti aceste informatii catre alte persoane, vom considera ca activitatile din cont au fost autorizate de catre dvs

Daca suspectati ca Informatiile de Inregistrare nu mai sunt sigure, va rugam sa ne notificati imediat la adresa office@campionclient.ro.

2. CERINTE SPECIALE PENTRU ANUMITE SERVICII

Utilizarea Serviciilor reprezinta luarea la cunostinta si acceptul dvs pentru urmatoarele cerinte specifice de utilizare a anumitor Servicii Client Campion:

Comparatii oferte de asigurare

Daca sunteti logat in contul de utilizator, Comparatiile efectuate vor fi salvate in contul de utilizator, pentru a va facilita reluarea ulterioara a comparatiile efectuate.

In cazul in care comparatiile salvate nu mai sunt de interes pentru dvs, puteti sterge istoricul comparatiilor, din contul de utilizator.

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Serviciile Client Campion sunt protejate de legea privind drepturile de autor si niciun material din Serviciile Client Campion nu poate fi copiat, reprodus, republicat, postat, transmis sau redistribuit in orice fel, fara permisiunea explicita primita din partea Campion

4. RESTRICTII DE UTILIZARE

Nu puteti folosi Serviciile Client Campion in scopuri ilegale. Nu puteti copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, crea opere derivate, stoca, arhiva, expune catre public, sau exploata in orice mod comercial Serviciile Client Campion.

Fara a fi limitativ indicate, nu puteti efectua fara o permisiune scrisa prealabila din partea Campion (si nici nu puteti imputernici o terta persoana sa faca la fel) nici una dintre urmatoarele:

• redistribui orice din continutul Website-ului, incluzand titluri (inclusiv prin folosirea lor ca parte din orice rezumat), sinteze de continut, sinteza de stiri, librarie, arhiva sau orice servicii asimilate ori similare;

• detasarea notificarii privind drepturile de autor sau asupra marcii inregistrate de pe nici una dintre copiile continutului Website-ului ce se afla sub reglementarea acestor conditii de utilizare;

• crearea de baze de date in format electronic sau structurate manual prin descarcare/imprimare si stocare a intregului sau unei parti din continutul Website-ului;

• folosirea oricarei masini, dispozitiv electronic bazat pe internet pentru citirea sau extragerea continutului Website-ului in mod automat sau in alte modalitati mecanice.

5. LINKURI

Daca doriti sa creati un link catre Website, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele indicatii, cat si toate legile aplicabile. Un site sau serviciu care creeaza un link catre Website:

• poate afisa un logo Client Campion, dar nu trebuie sa-l foloseasca in alt mod fara permisiunea Client Campion;

• nu poate indeparta, distorsiona sau altera in alt mod marimea si infatisarea logo-ului;

• nu poate sub nici o forma sugera acordul Client Campion fata de produsele sau serviciile utilizatorului;

• nu trebuie sa prezinte gresit relatia sa cu Client Campion sau sa prezinte informatii false despre Client Campion;

• nu trebuie sa fie un site sau sa detina servicii ce incalca drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau care sub orice mod incalca sau nesocoteste orice legislatie sau regulament aplicabil;

• nu trebuie sa fie un site sau serviciu cu un continut ofensator sau contrar bunelor moravuri.

• Client Campion isi rezerva dreptul expres de a solicita indepartarea oricarui link care incalca acesti termeni de utilizare si va lua orice masura considerata a fi necesara in acest caz.

6. UTILIZAREA LA LOCUL DE MUNCA

Daca folositi Serviciile intr-o locatie denumita generic "Locul de munca" (fie ea societate, parteneriat, sector public, organizatie non- profit, etc) si utilizarea depaseste folosinta personala, non comerciala, trebuie sa contactati Client Campion pentru a stabili necesitatile afacerii dumneavoastra, deoarece exista posibilitatea ca utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciilor sa depaseasca cadrul permis de catre prezentele conditii de utilizare.

Mai mult, orice solicitare de a republica, redistribui, sau sintetiza continutul Client Campion, fie titluri ori parti sau articole integrale, sau de a folosi continutul Client Campion in cadrul intern al firmei dumneavoastra (de exemplu ca parte a unui serviciu de informari regulate sau in cadrul retelei interne a firmei) ori pentru utilizarea externa (de exemplu, in cadrul raportarilor catre clienti sau in informarile catre acestia) ne va fi adresata noua, deoarece acest mod de utilizare se extinde in afara cadrului stabilit de prezentele conditii de utilizare.

7. CONFIDENTIALITATEA

Client Campion colecteaza informatii personale despre utilizatorii care utilizeaza anumite aplicatii din cadrul website-ului. Pentru mai multe detalii, citeste Politica de confidentialitate.

8. FORUMURI DE DISCUTII (Vocea clientului)

Forumuri de discutii este o platforma ce permite utilizatorilor citeasca recenzii despre servicile financiare si sa posteze propiile recenzii despre serviciile financiare utilizate.

Client Campion isi rezerva dreptul de a va contacta prin intermediul email-ului privind folosinta forumurilor. Client Campion nu controleaza informatiile/materialele afisate pe forumuri de catre utilizatori (denumite "mesaje") si isi pastreaza dreptul (ce poate fi exercitat la discretia sa) de a sterge, muta, edita mesajele si de a ridica dreptul de a mai folosi forumul, cat si dreptul de a refuza recunoasterea vreunui drept moral asupra mesajelor. In plus, trebuie sa repectati toate regulile afisate de catre Client Campion pe forum.

Nu puteti:

• afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj ce contine vreo forma de publicitate sau promovare a unor produse sau servicii, folosi mesaje in lant sau de tip "spam";

• afisa, face trimitere sau publica nici un mesaj care contine informatii confidentiale despre o terta persoana; afisa, face trimitere sau publica mesaje ce sunt ilegale, de amenintare, abuzive, calomnioase, indecente, care incalca dreptul de autor sau alte drepturi ale unei terte persoane sau care au sub orice alta forma un continut ilegal;

• deghiza originea oricarui mesaj; personifica orice persoana sau entitate (incluzand Client Campion) sau deforma legatura cu o persoana sau entitate; afisa sau publica mesaje ce nu au legatura cu forumul sau tema forumului;

• afisa sau transmite mesaje ce contin virusi; fisiere sau coduri destinate a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea Client Campion sau a oricarui alt program de calculator sau echipament; colecta sau stoca date personale;

• impiedica sau limita accesul altor utilizatori la folosirea forumurilor;

Sunteti unic responsabil pentru continutul mesajelor transmise de catre dumneavoastra. Prin plasarea de mesaje sunteti de acord sa compensati campionclient.ro pentru toate petitiile, costurile si cheltuielile (incluzand cheltuieli legale) ce ar putea reiesi din publicarea sau afisarea oricarui mesaj cu incalcarea regulilor stabilite.

Forumurile contin mesaje plasate de catre utilizatori asupra carora Client Campion nu are control. Client Campion nu poate garanta acuratetea, integritatea si calitatea nici unui mesaj. Exista posibilitatea ca unii utilizatori sa poata incalca conditiile de utilizare si sa afiseze mesaje ce pot fi eronate, neadevarate sau ofensatoare. Trebuie sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea de catre dumneavoastra a forumurilor si nu trebuie sa va incredeti in mesaje pentru a va convinge (sau a va abtine) in a face anumite investitii sau a lua anumite hotarari. Prin plasarea de mesaje pe oricare dintre forumuri acordati Client Campion o licenta non-exclusiva, fara taxe, globala si perpetua pentru a reproduce, modifica, traduce, face disponibil, distribui si sublicentia mesajele in integralitatea lor sau in parte. Acestea pot include informatii personale precum numele utilizatorilor, pseudonimul sau parerile exprimate.

Nu exista posibilitatea pentru Client Campion de a monitoriza efectiv si in totalitate cand mesajele incalca drepturile de autor ale unei terte persoane sau alte drepturi ale tertei persoane. In cazul in care considerati ca un mesaj incalca orice drept legal pe care il aveti, va trebui sa notificati Client Campion, oferind detaliile specifice.

9. GARANTII SI LIMITARI ALE OBLIGATIILOR

Continutul Website-ului este destinat doar pentru o informare si o folosinta cu cararcter general si nu este creat pentru a satisface anumite cerinte specifice.

Nu garantam cat de adecvate, de complete sau de oportune sunt informatiile, stirile, articolele, si alte materiale de acest fel. Mai exact, continutul Website-ului nu constituie nici o forma de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea Client Campion si nu intentioneaza a convinge (sau a determina abtinerea) de a utiliza anumite servicii sau de a lua anumite hotarari. O consiliere independenta si specifica trebuie obtinuta inainte de luarea unei asemenea decizii.

Orice contract, tranzactie sau alta intelegere intre dumneavostra si o terta persoana indicata pe (sau cu care ati luat legatura de pe) Website sunt facute pe riscul si cu responsabilitatea proprie.

Orice informatie pe care o primiti din partea Client Campion, fie ea clasificata ca fiind sau nefiind "in timp real" poate sa nu mai fie exacta pana la momentul la care ajunge la dumneavoastra. De asemenea, nu garantam ca Website-ul va fi disponibil in orice moment si nici ca accesul va fi neintrerupt, ca nu vor fi intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise.

Client Campion nu este responsabil de folosirea continutului site-ului de catre dumneavoastra, in afara scopului statuat prin prezentele conditiide utilizare.

10. LIMITAREA OBLIGATIILOR

Client Campion va dezvolta si opera Website-ul cu o precizie si grija rezonabila si detine proceduri rezonabile de securitate. Ceea ce nu putem garanta:

- cu exceptia celor mentionate in paragraful anterior, Client Campion nu ofera nici o alta garantie privitoare la Website peste limitele conferite de catre lege;

- prin prezenta Client Campion neaga orice alte garantii, conditii sau obligatie de orice alta natura (exceptand obligatiile de buna-credinta) incluzand dar fara a limita, orice garantii de satisfacere a calitatii sau de potrivire pentru un anumit scop, orice exprimare a unor garantii statutare cat si orice garantii sau obligatii privind acuratetea, punctualitatea, integralitatea, performanta, disponibilitatea, lipsa neglijentei;

Exceptiile obligatiilor noastre:

- Client Campion nu poate fi tinut raspunzator pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta Serviciilor peste limita acestor conditii de utilizare.

- In plus, dar distinct de exceptia mai sus mentionata, Client Campion nu poate fi tinut responsabil pentru nici o dauna indirecta, speciala, consecventa incidenta, punitiva sau exemplificativa, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea Serviciilor

11. SITE-URILE SI SERVICIILE TERTELOR PERSOANE

Website-ul poate contine linkuri catre alte site-uri de pe internet sau catre servicii online sau pe mobil furnizate de catre terte parti independente ("Site-uri ale Tertelor Parti"), fie direct, fie prin pagini interpuse. Client Campion nu este responsabil pentru disponibilitatea continutului Site-urilor Tertelor Parti si nu este parte sau nu poate fi tinut raspunzator pentru tranzactii privind bunuri sau servicii disponibile pe aceste site-uri. Daca veti achizitiona produse sau servicii de pe site-ul unei terte parti, contractul dumneavoastra pentru produsele sau serviciile achizitionate va fi incheiat cu acea terta persoana si nu cu Client Campion.

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica si site-urilor tertelor persoane.

Drepturile de autor asupra oricaror Servicii puse la dispozitie pentru descarcare de catre Client Campion apartin Client Campion sau furnizorilor acestuia. Folosirea acestora este guvernata de clauzele contractului de licenta ce le poate insoti sau poate fi inclus in acestea. Client Campion nu poate fi tinut raspunzator pentru probleme tehnice sau de orice alta natura ce pot aparea prin descarcarea programului tertei persoane. Nu instalati si nu folositi nici un program, decat daca sunteti de acord cu conditiile din contractul de licenta.

12. LEGILE APLICABILE SI JURISDICTIA

Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti.

Pana la limita posibila a jurisdictiei aplicabile, partile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele romanesti au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu aceste conditii de utilizare, si pentru aceasta sunt de acord in mod irevocabil cu competenta de judecata a instantelor romanesti.

13. CERINTE TEHNICE SI SECURITATEA SITE-ULUI

www.clientcampion.ro este optim vizualizat folosind browserul Google Chrome, Mozilla Firefox sau Microsoft Edge.

Orice alt browser poate functiona, dar exista posibilitatea ca utilizatorilor sa li se restranga posibilitatea de navigare. Pentru o experienta optima si pentru o securitatea adecvata, va recomandam sa actualizati browserul de internet la cea mai recenta versiune.